Novosti

INTERNATIONAL TOURNAMENT BEŽIGRAD 2017

23.04.2017.

 

 

 

 

Danas su se u Ljubljani natjecali judasi našeg kluba na tradicionalnom turniru u Bežigradu. Njih 21 u uzrastima U12,U14 & U16, među vise od 400 natjecatelja iz Češke, Austrije, Ukrajine, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Azerbajdžana, Hrvatske, Italije i Slovenije. Ostvarili su slijedeće rezultate:

U12

Dorian Gorički -46 kg sa dvije pobjede ulazi u polufinale, pa zatim gubi u GS. U borbi za broncu ponovo gubi na GS i osvaja 5. mjesto.

U14

-44 kg Karla Dah Rađenovic danas je upisala dva poraza i zavrsila natjecanje na 5.mjestu

            Matea Svečnjak je u jednom srednjem izdanju upisala 2 pobjede i poraz u polufinalu i na kraju osvojila 3.mjesto

-48 kg Kaja Špoljarić danas je krenula sa pobjedom, ali nakon toga upisala je dva poraza i zavrsila natjecanje.

-57kg Sara Šančić je malo popravila dojam cijele ekipe i sa tri pobjede uvjerljivo osvojila 1. mjesto

-63 kg Eva Širanović imala je priliku za medalju ali nažalost upisala je poraz u polufinalu a zatim i za broncu. Na kraju je osvojila 5.mjesto.

+63 kg Eva Maria Herceg konačno je shvatila da može pa je.nakon poraza u polufinalu hrabro usla u borbu za broncu i iponom svladala talijansku predstavnicu i osvojila odlično 3.mjesto.

-34 kg Anđelo Šojat borio se i više nego odlično ali nije bilo dovoljno. Upisao je poraz i nije imao popravnih borbi.

-38 kg Noa Kajganić je uz male tegobe danas odradio borbe i upisao 2 poraza u kategoriji koja inače nije njegova.

-42 kg Bruno Babić je u prvom kolu ekspresnim iponom pobijedio apotomu drugoj borbi nije imao rijesenje za austrijanca i gubi borbu.

-46 kg Luka Barišić Jaman nažalost upisuje poraz u prvom kolu i nije imao popravnih borbi. Borio se jako dobro

-50 kg Gorički Leon ne znam kako da opisem borbe koje smo danas gledali u Leonovoj interpretaciji. Na kraju dvije pobjede, dva sumnjiva poraza i bez plasmana na kraju.

-66 kg Mario Smontara je u višoj kategoriji odradio u prve dvije borbe odličan posao, a zatim neobjašnjivo lose odradio polufinale i katastrofalno borbu za broncu. Na kraju osvojio 5.mjesto.

            Tin Oršić danas nije imao svoj dan ,bas kao i vecina.nasih natjecatelja. Pobjeda i dva poraza bila su dovoljna za 7.mjesto.

+66 kg Mateo Bajdak bio je jedan od onih koji su se dobro borili. Na kraju osvaja 5. mjesto sa dvije pobjede i dva poraza.

U16

-42 kg Fran Guliš nikako ne ide nasem Franu na zadnja dva turnira. Upisao je poraz u prvom kolu, a zatim izgubio i drugu borbu na GS pomalo nesretno.

      Borna Gaži koji je danas imao.svoj debi na judo borilištima i to u kategoriji koja nije njegova odusevio me pristupom i pohvala iako je upisao poraz u prvom kolu i u drugom kolu.

-46 kg Ivan Ištuk kao i ostatak ekipe nije imao svoj dan. Gubi u prvom kolu na zahvat drzanja, a u repasažu ponavlja jednako lošu izvedbu i gubi borbu.

-50 kg Stjepan Bolšec u prvoj borbi gubi na ipon. Zatim u repasažu nije bio nista bolji i gubi na ipon.

-60 kg Borna Ergović jedini koji je stvarno grizao. Pobjeda u prvom kolu na ipon, zatim poraz(nespretno) u drugom kolu u borbi i kojoj je bio izvrstan. Nažalost, kako to biva, nije imao priliku za popravak.

Na kraju ovog beskrajno dugog dana mogu samo čestitati onima koji su odradili dobre borbe a onim koji su danas zakazali samo glavu gore i doci ce se do boljih nastupa. Drugi vikend je prilika za popravak pa ćemo vidjeti.

Treneri:

Valerije Makarun

 

Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*