Novosti

TROFEO ALPE ADRIA LIGNANO , ITALIJA

25.01.2016.

 

 

Ovaj vikend je rezerviran za kadete i juniore koji su u Italiji na jakom međunarodnom turniru pokušali naći svoje mjesto na postolju. Ove godine ozljede su nas malo prorijedile pa smo imali 3 predstavnika: Tomašković Lea i Greblički Filip u kadetima, dok je Petra Pandža nastupila u uzrastu juniorki. Subota je rezervirana za kadete a nedjelja za juniore. Naši natjecatelji ostvarili su slijedeće rezultate:
Filip Greblički -66 kg (84 natjecatelja) je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu pobjeđuje domaćeg predstavnika na yuko. U trećem kolu gubi na wazari iako mislim da je mogao i u toj borbi biti bolji. Nažalost nije imao popravnih borbi i završava natjecanje.
Lea Tomašković -52 kg ( 45 natjecatelja) je nažalost izgubila u prvom kolu na wazari iako je odlično otvorila borbu i svoju protivnicu natjerala na 2 kazne. Malo je falilo da se rezultat okrene u njenu korist. Nije imala popravnih borbi.
PETRA DO SREBRA U LIGNANU!!!!
Drugog dana natjecanja u Lignanu Petra se pobrinula za sjajne vijesti i u vrlo jakoj konkurenciji pokleknula tek u finalu.
Petra Pandža -63 kg (22 natjecatelja) u prvom kolu protiv domaće predstavnice pobjeđuje na wazari. U drugom kolu u teškom meču koji je gubila na wazari ipak uspijeva baciti prekrasan seoi i pobjeđuje na ipon. U trećem kolu ponovo vrlo neizvjesna borba u kojoj je Petra tek u posljednjim sekundama bacila na wazari i na ovaj način ušla u polufinale. U polufinalu Petra radi najbolji meč do sada i odličnom taktikom dolazi do pozicije u parteru , hvata protivnicu u zahvat,pobjeđuje na ipon i ulazi u finale!!! U finalu protiv Simeoli(ITA) nije našla riješenje i gubi borbu na 2 wazarija. Na kraju osvaja odlično 2.mjesto!!! Konačno, bravo,bravo!!!
Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*