Novosti

19.Pokal opcine Duplek

07.10.2019.

Ovog vikenda naša ekipa ml.kadeta natjecala se u Sloveniji, u Mariboru. Kako na ovom natjecanju nije bilo uzrasta do 16 godina, natjecali su se u starijem uzrastu do 18 godina.Okupilo se oko 300 natjecatelja iz 4 zemlje. Naši natjecatelji ostvarili su sljedeće rezultate:

Tin Orsic -73 kg je u prvom kolu izgubio borbu na ipon. Zatim u repasažu nikako nije mogao doći do garda i njegov protivnik to koristi i pobjeđuje iponom. Treba reći da je kadetski uzrast ipak bio prejak za njega, ali pohvala na borbenosti .

Matea Svecnjak -48kg je u prvoj borbi bacila na wazari, pa zahvatom držanja pobjeđuje na ipon. U drugoj borbi nije imala riješenje za svoju protivnicu i gubi borbu gušenjem. Na kraju osvaja 2.Mjesto.Bravo!!!!

Kaja Špoljarić -63 kg je u prvom kolu upisala poraz od puno snažnije i starije judasice iz Celja, pala je na wazari i ostala u zahvatu držanja. U repasažu gubi borbu na 2 wazarija i završava natjecanje.

Sara Šančić -63kg je imala 2 borbe sa istom protivnicom.Upisala je 2 poraza i to na wazari u GS u prvoj borbi, a u drugoj borbi isto wazarijem ali u regularnom vremenu.Osvojila je 2.mjesto.

Pohvala mojim natjecateljima na zalaganju i htijenju. Nažalost, nismo do kraja uspijeli odraditi borbe za gard kako smo htjeli. Vjerujem da će drugi vikend to uspjeti popraviti.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*