Novosti

SRAKINE JUDO IGRE 2013.

27.06.2013.

Već tradicionalno i ove godine šaroliko društvo vezano bilo kojim načinom uz naš klub okupilo se na igralištu NK Bregana na druženju. Kao i svake godine družili smo se uz roštilj, kotlovinu, karte, nogomet, igre za djecu i roditelje, gitaru itd.

Nakon jutarnjeg sakupljanja započeli smo sa igrama u kojima su sudjelovala djeca i najboljima podijelili medalje, a nakon toga u vrlo zanimljivoj igri sudjelovala su djeca sa jednim od roditelja. Trk roditelja i borba za čunjeve ne može se opisati riječima pa se nadam da imamo neki video zapis kako bi vam dočarali taj trenutak. U svakom slučaju naši roditelji zaslužuju pohvalu za borbenost i entuzijazam koji su pokazali, još da je bila koja kilica manje na leđima, te pluća sa više zraka ne znam gdje bi im bio kraj.. Nakon dinamične i žestoke trke pobjedu je osvojio duo obitelji Šipek ( Zlatka i Vedran ), dok su srebro osvojili Antonio Hrkec sa posuđenom mamom Krijan koja je do finala došla sa nekoliko nevjerojatnih trčanja jer je kao u doba stare Grčke trčala u sandalama i time je njihovo srebro zlatnog sjaja. Treća mjesta osvojili su dečki obitelji Bubanović ( Ivan i Ivica), te miks obitelji Garašić ( Matea i Alan ). Čestitamo medaljašima, ali i svim ostalim srčanim borcima na vrlo zanimljivoj utrci.

Nakon utrke došlo je vrijeme za predah uz roštilj i kotlovinu koju su spremili naši vrijedni tate i hvala im na tome. Igrao se i nogomet tokom cijelog dana, a vrijeme kada je pala kiša iskoristili smo za uživanje uz gitaru koju nam svake godine svira naš tata Štengl. Hvala svima koji su došli na druženje koje smo zaista svi zajedno zaslužili nakon još jedne duge i uspješne sezone za sve nas i već sada Vas pozivamo na druženje iduće godine u slično vrijeme..

Pozdrav, Frla

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*