Novosti

PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE I JUNIORKE 2019

24.03.2019.

Danas su se u dvorani Gripe juniori i juniorke iz cijele Hrvatske borili za titulu prvaka Hrvatske u svojim kategorijama. Njih 176 izašlo je na tatami, a naš klub predstavljali su:

Fran Guliš -60 kg je u prvom kolu pobjedio na ipon. U četvrtfinalu gubi na gušenje. U repasažu pobjeđuje zahvatom držanja. U finalu repasaža Fran pada na wazari, ali se isto tako i ozljedio, pa mora predati borbu. Na kraju završava natjecanje na 7.mjestu.

Matea Svečnjak -48 kg je u kategoriji imala 4 natjecateljice i sistemom svak sa svakim upisala pobjedu i dva poraza i na kraju zauzela 3.mjesto.Bravo!!!!

Tia Biondić -57 kg u prvom kolu je bacila lijepu uchi matu na ipon. U četvrtfinalu u pateru gusenjem pobjeđuje na ipon i ulazi u polufinale. Nažalost na samom početku pada na ipon ,gubi i odlazi u borbu za broncu. U borbi za treće mjesto neoprezno ostaje u parteru , gubi na polugu i na kraju se mora zadovoljiti 5.mjestom.

Dora Bortas -57 kg je bila slobodna u prvom kolu. U četvrtfinalu prvo wazarijem a zatim zahvatom pobjeđuje i ulazi u polufinale. U polufinalu u pateru zahvatom držanja pobjeđuje svoju protivnicu i ulazi u finale. U finalu nikako nije uspjela nametnuti dobar gard,gubi borbu na 2 wazarija i osvaja 2.mjesto. Bravo!!!!

Pohvaljujem sve svoje natjecatelje, znam da su mozda mogli i biti malo bolji ali glavu gore.Biti će prilike već drugi put. Hvala svima koji su nas bodrili s tribina.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*