Novosti

BORSA OPEN 2018

15.10.2018.

I ove godine naši natjecatelji nastupili su na jakom međunarodnom judo turniru u Mostaru na kojem se okupilo vise od 1100 natjecatelja iz preko 100klubova, iz 30 zemalja.
Naš klub predstavljali su natjecatelji u uzrastima :

U11
Constantine PETRUŠIĆ -44kg je bila slobodna u prvom kolu. U četvrtfinalu protiv jake natjecateljice iz MNE baca na wazari i čuva prednost do kraja, pobjeđuje i ulazi u polufinale.Tamo vrlo uvjerljivo prvo wazarijem a zatim zahvatom držanja pobjeđuje i ulazi u finale. Nažalost, njena protivnica iz SVK bila je ovaj puta bolja i zahvatom držanja pobjeđuje Constantine koja na kraju osvaja sjajno 2.mjesto.

Lovro ŠPOLJARIĆ -30kg je izgubio u prvom kolu iako je poveo na wazari ali ga je kasnije jedna neopreznost koštala pobjede i gubi borbu na ipon. Nažalost nije imao pravo na popravnu borbu i završava natjecanje.

U13

Vanja Svečnjak -40kg odradila je vrlo loše prvu borbu i izgubila na zahvat držanja. U repasažu sve se odvijalo u istom tonu, pada na 2 wazarija i završava natjecanje.

Marija Bolšec -40kg je upisala pobjedu na ipon u prvom kolu. U drugoj borbi pomalo neoprezno gubi borbu zahvatom držanja i odlazi u repasaž. U repasažu radi najbolju borbu ali je nedostajalo želje za pobjedom, gubi borbu zahvatom držanja i završava natjecanje.

Karla Kolman -52 kg bas kao i ostatak ekipe loše ulazi u turnir i gubi borbu na 2 wazarija. U borbi za broncu protiv puno jače protivnice radi najbolju borbu ali gubi na ipon i na kraju se mora zadovoljiti 5.mjestom.

Luka Oslaković -42 kg je u prvoj borggbi u kojoj nije pružio pravi otpor izgubio na zahvat držanja . U repasažu gubi po meni iponom koji je on bacio ali sudac je to drukčije vidio, gubi borbu i završava natjecanje.

Pohvalio bi Kostu na sjajnim borbama a ostatku ekipe falilo je borbenosti i želje za pobjedom. Vjerujem da je uzrok tome višemjesečna stanka od natjecanja i da ce malo po malo popraviti formu i pokazati bolje izdanje na sljedećem natjecanju.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*