Novosti

34.MEĐUNARODNI JUDO TURNIR BEŽIGRAD

31.03.2019.

Dok su se naši mlađi natjecatelji borili u Sv.Nedelji na Sakura kupu, ml.kadeti su nastupili u Ljubljani na tradicionalno jakom turniru u organizaciji JK Bežigrad. Ostvarili su slijedeće rezultate:

KAJA ŠPOLJARIĆ -63 kg je u prvom kolu upisala pobjedu bacivši svoju protivnicu na 2 wazarija. U drugom kolu gubi zahvatom držanja. U repasažu nakon dobrog početka neoprezno ostaje u zahvatu, gubi borbu i završava natjecanje na 7.mjestu.

SARA ŠANČIĆ -63 kg je upisala pobjedu u prvom kolu wazarijem i zahvatom držanja. U četvrtfinalu baca lijepu kontru na ipon. U polufinalu zahvatom držanja pobjeđuje i ulazi u finale. U finalu pada na 2 wazarija i osvaja odlično 2.mjesto.

DORIAN GORIČKI -60 kg je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu gubi u GS nakon 2 min produžetka. Nažalost nije imao popravnih borbi ali svaka pohvala za odličnu borbu jer je Dodo jos uvijek U14.

LEON GORIČKI -66kg pobjedom na juji gatame otvara natjecanje. U polufinalu nakon dva nedosuđena wazarija u regularnom vremenu tek u GS baca na wazari i ulazi u finale. U finalu je njegov protivnik ipak bio bolji i Leon gubi na ipon i osvaja odlično 2.mjesto.

Pohvalio bi sve svoje natjecatelje na odličnom pristupu i dobrim borbama. Hvala Snježani i Nives koje su nas bodrile s tribina i brinule da nam ništa ne fali.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*