Novosti

KUP LIKE 2019

02.12.2019.

Danas se u Podsusedu održao tradicionalno jaki međunarodni judo turnir Kup Like na kojem je nastupilo više od 500 natjecatelja iz 7 zemalja. Naši natjecatelji nastupili su u uzrastima U 12 &U14, a njih 10 ostvarilo je slijedeće rezultate:

U 12
Andelo Šojat -27 kg je imao jednog protivnika i u tri borbe ostvario je 1 pobjedu i 2 poraza i na kraju osvojio 2.mjesto. Bravo!!!

Kajganic Filip -34 kg otvorio je natjecanje pobjedom na ipon. Zatim u drugom kolu gubi na 2 wazarija. Nažalost,u repasažu nije dobro ušao u borbu i gubi na ipon i završava natjecanje.

Špoljarić Lovro -34 kg imao je jedan odličan dan u kojem je prvo nanizao 3 pobjede i ušao u finale kategorije. U finalu je za njega bio prejak natjecatelj iz Srbije, gubi borbu na ipon i osvaja odlično 2.mjesto!!!

Matea Vidak -40 kg prvi puta nastupala je u starijem uzrastu i nažalost upisala poraz u prvom kolu. Nije više imala popravnih borbi i završava natjecanje.

Anja Tomičić -28 kg u kategoriji sa 5 natjecateljica i sistemom svak sa svakim Anja je upisala 2 pobjede i 2 poraza i na kraju zauzela 3. mjesto!!!!

Sara Ljevar -52 kg upisala je poraz u prvom kolu na ipon. Zatim u repasažu pobjeđuje na wazari u GS. U borbi za broncu nažalost gubi borbu zahvatom držanja i završava natjecanje na 5.mjestu.

Vujica Marko -46 kg bio je slobodan u prvom kolu. U drugom kolu gubi nakon što je vodio na wazari . U repasažu prvo pobjeđuje zahvatom držanja, a u finalu repasaža nažalost gubi borbu na 2 wazarija i završava natjecanje na 7.mjestu.

U14
Tena Marić -36kg u kategoriji sa 5 natjecateljica i sistemom svak sa svakim nije uspjela upisati niti jednu pobjedu. Treba reći da su objektivno njene protivnice bile puno jače i iskusnije. Pohvala za borbenost.

Vanja Svečnjak -44 kg je bila slobodna u prvom kolu. Zatim je upisala poraz u drugom kolu na 2 wazarija i odlazi u repasaž gdje prvo baca na ipon a u drugoj borbi zahvatom držanja osigurava borbu za broncu. U borbi za treće mjesto sjajno odrađuje borbu i sa 2 wazarija pobjeđuje i osvaja 3.mjesto. Bravo!!!

Karla Kolman -63 kg je pobjedila na ipon u prvoj borbi. U polufinalu baca lijepi morote seoi na ipon i ulazi u finale. U finalu moram priznati da je njena protivnica bila puno bolje i sa dva wazarija pobjeđuje i Karla osvaja odlično 2.mjesto!!!

Pohvala svim mojim natjecateljima koji su svi danas bili sjajni. Pohvala posebno za sportsko ponašanje tijekom cijelog natjecanja.

Treneri:
Petra Pandža
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*