Judo Klub Samobor

European Judo Championships Veterans 2023, Podčetrtek, 08.-11.06.2023.

0

CONTINENTS

0

COUNTRIES

0

COMPETITORS

Danijela viceprvakinja Europe!!!! Tea na korak do postolja završila na 5.mjestu!!!

Ovog vikenda u Sloveniji se održava EP za veterane na kojem su u subotu nastupile i naše judašice Danijela Maltar i Tea Mađar.

F2 – 57 kg Tea je u četvrtfinalu protiv WALTHER (GER) odradila vrlo dobro, bacila na wazari i tu je prednost održala do kraja borbe i prošla u polufinale. U polufinalu protiv PEREIRA (FRA) nije dobro otvorila borbu, pada na wazari i do kraja borbe nije uspijela stici svoju protivnicu, gubi borbu i odlazi u borbu za broncu. U borbi za broncu protiv SCHERER (GER) nije uspjela nametnuti svoj gard i na pola borbe pada na wazari, a zatim jos jednom pred kraj borbe dok je ganjala rezultat, gubi borbu i na kraju osvaja 5.mjesto.!

F4 – 70kg Danijela je imala prvu borbu protiv GLENZ (GER) koju je nažalost izgubila. Prvo ju je protivnica bacila na wazari a zatim zahvatom držanja pobijedila na ipon.
Drugu borbu protiv WEBER (GER) odradila je odlično, bacila kontru na wazari i pobijedila svoju protivnicu i osvojila sjajno 2. mjesto🥈👏👏👏!!!!

Cure su bile odlične i prava je šteta jer Tea nije uspijela na kraju osvojiti medalju ali vjerujem da ce se vec drugi puta sve posložiti… Čestitam im od srca ❤️👏👏👏💪!!!

Trener
Josip Šančić