Judo Klub Samobor

PRVENSTVO HRVATSKE ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE
ZAGREB, 21.05.2022.

Ivano Šojat i Marko Vujica prvaci Hrvatske!

Nakon juniora na tatami u Podsusedu izašli su dječaci i djevojčice u uzrastu do 14 godina. Među 316 natjecatelja iz čak 57 klubova bilo je i naših 12 predstavnika.

Ivano Šojat – 30 kg je bio jedini natjecatelj u svojoj kategoriji jer ostali prijavljeni nisu prošli vagu. Danas se popeo jednu stepenicu više nego prošle godine kad je bio 2. i postao PRVAK HRVATSKE😁.!!!! Čestitam

Kajganić Filip – 42 kg u prvom kolu pobijedio je svog protivnika zahvatom držanja. U drugom kolu baca na 2 wazarija i ulazi u četvrtfinale. Tamo nažalost gubi borbu na ipon i odlazi u repasaž. U repasažu gubi na ipon i završava natjecanje.

Nikola Paladinić – 42 kg je u prvom kolu izgubio borbu na ipon. U repasažu radi malo bolje ali jedna neopreznost kostala ga je pobjede, pada na ipon i završava natjecanje.

Nino Balog – 34 kg je u četvrtfinalu upisao poraza zahvatom držanja. U repasažu pada na wazari i nažalost do kraja borbe nije stigao protivnikovu prednost, gubi borbu i završava natjecanje.

Tara Keleminović – 44 kg je u prvom kolu upisala poraz zahvatom držanja. U repasažu pada na wazari i ostaje u zahvatu držanja, gubi borbu i završava natjecanje.

Paola Prevendar – 48 kg je u prvom kolu upisala poraz na ipon. U repasažu radi puno bolje, ali prvo pada na wazari a zatim i na ipon, gubi borbu i završava natjecanje.

Vujica Marko +66 kg je u prvom kolu je ekspresno bacio svog protivnika na ipon, čime je osvojio nagradu za najbrži ipon turnira!

U četvrtfinalu je Marko ponovo bio uvjerljiv i iponom pobjeđuje i ulazi u polufinale.

U polufinalu odrađuje odličan taktički meč i pobjeđuje svog protivnika natjeravši ga na 3 kazne i ulazi u finale.

U finalu Marko je bio puno dominantniji, bacio na wazari i tu prednost zadržao do kraja i postao PRVAK HRVATSKE😁!!!! Čestitam

Lencur Noa – 55 kg je u prvom kolu upisao poraz na ipon. U repasažu je odradio odlično i bacio svog protivnika na ipon. U drugoj borbi repasaža po meni je izgorio od želje i pada na 2 wazarija, gubi borbu i završava natjecanje.

Vidak Matea, Binaj Blini, Roko Milin i Anja Tomičić imali su po jednu borbu koju su izgubili i ostali bez popravnih borbi.

Od srca čestitam Ivanu i Marku na naslovu Prvaka Hrvatske. Ostalima želim da se pokažu u boljem izdanju na nekom drugom natjecanju i da pokažu koliko zaista vrijede.

Treneri :
Martina Greblički
Josip Šančić